post

Fra tv-reklamer til hjemmesider til udstillinger og konferencer er opfordringen til at blive iværksætter klart og tydeligt. Og det er ingen overraskelse. Ifølge den nyeste forskning, er at eje en virksomhed blevet nævnt som det nummer ét mål af amerikanerne i dag. Cirka 62.000 små virksomheder starter på en månedlig basis nationalt, ifølge den Small Business Administration. Små virksomheder er en drivende kraft i den amerikanske økonomi med mere end 24 millioner virksomheder, der kører i dag, omkring 17 millioner af dem er enkeltmandsvirksomheder.
“En særskilt funktion i den nuværende vækst i små virksomheder er stigningen af one-person operationer, langt den hurtigst voksende segment af selvstændige,” sagde Aggie Kobrin, grundlægger af konference og Expo forbindelser, LLC, der vil holde Business Muligheder serien og Expo (BOSS) på Feb. 4 i Irvine, Californien. “Iværksætteri har altid været en stor del af den amerikanske drøm.”
Kobrin, der planer om at gøre BOSS en omrejsende begivenhed i hele nationen, indser dog, at netop skaber bevidsthed om de forretningsmæssige muligheder tilgængelige ikke er nok for små virksomhedsvækst og succes. Bortset fra fremvisning af de forskellige start-up muligheder til rådighed, herunder franchises, virksomheder til salg og netværk marketing muligheder. Konferencen vil også indslag workshops om hvordan man kan øge chancerne for succes gennem ordentlig drift, markedsføring og planlægning.
“Omkring 80 procent af nye virksomheder mislykkes inden for de første tre år om at starte en virksomhed på grund af manglende erfaring eller mangel på ordentlig markedsføring,” sagde Greg Scott Reid, forfatter til bestseller, “The Millionaire Mentor”.
Reid vil taler ved begivenheden som vil tv-personlighed Dr. Letitia Wright, der vil tape hendes nationalt syndikerede kabel vise, “The Wright sted,” fra Expo. Andre talere omfatter:
-Mimi Donaldson, business konsulent og nationalt renown højttaler og forfatter
-Vanessa Besack, pr og marketing konsulent
-Steve Burgess, medforfatter af bedst sælgende bog, “Formål, Passion, overflod”
-Rick Eggleton, franchise konsulent
-Susan Fiskin, professionel højttaler og business coach
-Linda Hollander, forfatter til “Poser til rigdomme: 7 succes hemmeligheder for kvinder i Business”
-Daggry M. Holman, succesfuld iværksætter, PR og marketing konsulent og træner.
“Vores konference er ideel til personer, der i øjeblikket kører en lille virksomhed – eller stræber efter at finde ideer, produkter og services til at hjælpe dem med at opbygge deres forretning med succes,” Kobrin sagde.
Hændelsen februar vil være den første BOSS begivenhed planlagt til det vestlige USA i 2006. Yderligere arrangementer er planlagt i San Diego, Californien, San Jose, Californien, og Seattle, Wash områder i foråret og efteråret 2006.
For mere information, besøg eller ring: (949) 727-1211.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.