Det har aldrig været nemmere at købe lydbøger. Med et stigende antal online audio butikker, herunder fængen, har det aldrig været nemmere at nyde en god læse til enhver tid, i dit eget hjem. Men hvad hvis du ikke ønsker at brænde paperbacks eller cd’er? For lydbog elskere, der for længst har givet op på at eje trykte bøger, er svaret “køb digitalt”. Digitale downloads giver dig mulighed for at lytte til dine yndlingsromaner og noveller gennem din computer.

Den mest åbenlyse fordel ved køb af lydbøger er bærbarhed; Du kan tage hele biblioteket med dig overalt. De fleste elektroniske bøger er tilgængelige i et PDF-format, som kan læses på næsten enhver bærbar enhed (herunder PDA’er, smartphones og netbooks). Download af en lydbog på din bærbare computer, smartphone eller ereader betyder, at du aldrig behøver at bære rundt på en voluminøs bog igen. Du skal blot hente din yndlingsbog, tænde din enhed og begynde at læse.

En anden fordel ved køb af lydbøger er manglen på gebyrer involveret. Når du køber bøger, betaler du forhandleren enten via det kreditkort, du brugte, eller i de fleste tilfælde via et downloadgebyr. Dette kan tilføje op til en masse penge i løbet af året. Ved at købe dine hørbare titler gennem en elektronisk butik kan du undgå alle disse ekstra omkostninger, og i de fleste tilfælde får du øjeblikkelige kreditter til brug i fremtidige køb på lydbogreolen.dk.

Elektroniske bøger giver også andre fordele. Når du køber lydbøger, behøver du ikke bekymre dig om at søge efter den bedste lydbog at lytte til(patrioterne lydbog) – du kan bare hente din yndlingshistorie og begynde at læse. Der er ingen tidsfrister, og der er ingen reelle frister involveret. Dit hørbare køb er bogstaveligt talt lige ved hånden, når du vil have det.

Fordelene ved at købe lydbøger gennem en elektronisk butik opvejer langt ulemperne. Det er hurtigere, nemmere og mere bekvemt end at købe fra en boghandel, og de penge, du sparer, kan gå til køb af flere lydbøger. Der er ingen sælgere jagter dig, ingen linjer og ingen venter rundt. Der er ingen opgørelse at håndtere, ingen grund til at pakke eller returnere noget, og du behøver ikke engang at forlade huset for at købe disse titler.

Så leder du efter fordelene ved at købe lydbøger gennem en elektronisk butik? Som du sikkert har indset nu, er der mange professionelle. Men så igen, der er også nogle ulemper. Det er vigtigt at overveje, om disse fordele og ulemper opvejer den tid, indsats og penge, du ville bruge, hvis du gik den traditionelle rute. Hvis du stadig beslutter dig for at gå den digitale rute eller holde dig til den gammeldags metode, skal du huske fordelene og ulemperne. Uanset hvad du vælger, er du sikker på at få en god oplevelse.