post

Kredit rådgivning
Interesseret i blive en kredit rådgiver og hjælper gratis fanger til salvery af gæld – du ved – at have til at gå på arbejde for at betale den stadigt stigende spirialing gæld. Her er nogle visdom til at dele med dine venner:-
Gæld Management
En verden køre på kredit er, hvad vi er vidne til. Den amerikanske regering tog et par hundrede år til at akkumulere de første billioner dollars i gæld. Nu er det kun et spørgsmål om et par år og endnu en billion er føjet til den nationale gæld.
Dette er et alvorligt problem. Det er på grund af den ‘åbne cirkel’ mentalitet, der gennemsyrer moderne samfund. Vi kan ikke lide grænser, begrænsninger og grænser. De fleste mennesker bor til grænserne ikke af deres indkomst, men grænserne for deres flere kreditkort, deres store kreditlinjer på deres huse, gemme kort, bil leasing, personlige lån osv osv…
At være en psykolog vidne jeg dette over udvidelse af grænserne, ikke kun med vores penge, men med vores tid. Generelt er vi et samfund hvor vi bryde vores budgetter for både tid og penge, som har en ødelæggende virkning på vores sociale liv, vores familie liv og vores åndelige og følelsesmæssige velvære.
Der er en interessant skriften i Mattæus 5 (et kapitel i Bibelen) og det hedder, at “de sagtmodige skal arve jorden’. Hvad betyder sagtmodige? Det betyder dybest set at leve inden for grænserne. At planlægge hvad din tid med nogle margen tilbage. At budgettet med nogle margen. Dette betyder, at du har nogle ressourcer, ikke kun for din egen fred i sindet, men så du har tid og penge til at hjælpe andre.
En kredit rådgivning gæld løsning:
Lav en liste over alle gæld og liste dem mindste til største. Anvende 5-10% af husstandens indkomst og derefter tilføje denne mængde til den laveste gæld.
Når gælden er betalt derefter tage dette ekstra beløb samt den tidligere minimum betaling og anvende det til den næste gæld på listen.
Fortsætte med at anvende denne strategi til enhver fordring på listen. Inden for 5-9 år vil du kunne fjerne enhver gæld, herunder dit hus pant.
Anden muligheden at er at refinansiere din mindre gæld til egenkapital fra dit hus eller din investeringsejendom.
Men hvis du vælger at gøre dette, så er du nødt til at sikre, at du tager den minimumsbetaling, du brugte til at betale på gælden du konsolideret og at betale dit realkreditlån.
Du skal også ansvarlighed partnere, så her er et par sider fra min hjemmeside, hvor du kan muligvis finde nogen
Så jeg håber du vil slutte sig til mig og blive gældfri. Jeg ønsker at være totalt gældfri inden for de næste par år. Hvorfor? Godt forestille mig det gode vi kan gøre, hvis vi anvender disse rentebetalinger, der foring kasser af bankerne og give dem til velgørenhed (- er min faviourite – Se her for hvad de gør med aids forældreløse børn i Uganda! Eller bare tjek deres hjemmeside!!)
Jeg har en meget vellykket home business. For folk, der har befundet sig i gæld er Network Marketing en af easiet, mest omkostningseffektive måder at blive involveret i erhvervslivet. Dette er også en anden måde i som du kan fremskynde din gældsreduktion er simpelthen at tjene flere indtægter over din normale løbende indtægter og gælder der ikke din livsstil, men din gældssanering. Tjek min nye hjemmeside www.networkmarketingconsultant.com at lære mere om denne virksomhed. Eller abonnere på min ezine på for at lære om de 5 principper du skal finde i en virksomhed for at blive en succes.
© Wellness Corp Pty Ltd – hvis du ønsker at reproducere denne artikel på webstedet kan du gøre det så længe du medtage min kædet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.