For at reducere eller minimere risikoen for at blive offer for identitetstyveri eller svig, er der nogle grundlæggende trin, du kan tage.
Det allervigtigste er at bede regelmæssigt for en kopi af din kredit rapport. Dette er afgørende, fordi det er den sikreste og hurtigste måde at afgøre, om nogen bruger dit navn. Din kredit rapport bør en liste over alle bank og finansielle konti under dit navn, og vil give andre indikationer om nogen uretmæssigt har åbnet eller anvendes nogen konti i dit navn. Eventuelle uoverensstemmelser bør sende et rødt flag for dig.
Næste, være forsigtig med at give dine personlige oplysninger til andre, medmindre du har en grund til at stole på dem. Start ved at vedtage en “need to know” tilgang til dine personlige data.
Dit kreditkortfirma kan være nødvendigt at vide, din mors pigenavn, således at det kan bekræfte din identitet, når du kalder at forhøre sig om din konto, men en person, der i stedet kalder du behøver ikke at kende disse oplysninger. Desuden Begræns de personlige oplysninger du har på din bank kontrol.
Være mistænksom over for en person, der ringer til dig på telefonen og giver dig mulighed for at modtage et kreditkort, for eksempel, og beder dig om personlige oplysninger. Anmodning om at han sende dig en skriftlig ansøgningsskema. Hvis de nægter, fortæl dem du ikke er interesseret, og hænge op.
Hvis du rejser, har din mail, afholdt på dit lokale posthus eller Spørg nogen du har tillid til at indsamle dine e-mails mens du er væk.
Giv ikke personlige oplysninger, når du er på telefon på et offentligt sted, hvor folk kan lytte til din samtale.
Regelmæssigt kontrollere dine finansielle oplysninger (kredit rapport), og se efter hvad skal være der og hvad ikke.
Og husk at bede regelmæssigt for en kopi af din kredit rapport.
For at opnå fremragende kredit rapport service, undgå at blive et offer for identitetstyveri, få gratis online kredit rapport, gøre din kredit Score højere eller rette din kredit besøg Legalhelper ().
Din kredit score er vigtig for at opnå kredit. Din kredit score er vigtigt at vide, om du har brug for et nyt kreditkort, en auto-lån, eller et realkreditlån. Långivere bruge din kredit score til at afgøre, om du er en god kreditrisiko. Hvis du har en høj kredit score, er du mere tilbøjelige til at opnå de bedste priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.