Praksis af økonomi, rettet mod en pensionering investeringsplan i aktiemarkedet, er i sig selv en stor indtægtskilde. Det er kunsten at gøre mest muligt ud af hver aktiemarkedet investeringer, med det klare formål eller mål er at give et liv, der er fuldt ud uafhængig af monetære bekymringer.

Men økonomi at hver investering i aktiemarkedet kommer med en pris. Det vil kræve selvfornægtelse (pengene investeres ikke anvendes for varer eller tjenesteydelser). Økonomi og selvfornægtelse, er jeg bange for, at gå hånd i hånd. Hvis du vil virkelig nyde godt af en aktiemarkedet investeringer, der bør vedtages en spareplan og en systematisk tilgang til dollar-cost-gennemsnit (køb den samme bestand til forskellige priser) skal finde sted; og når køb bør tage sted, økonomisk klart defineret.

Sådan bruger du din investering dollars vil kræve omtanke, tålmodighed og visdom, for de er grundpillerne i økonomi.

Før at gøre ved nogen aktiemarkedet investeringer præcis, hvad du forventer af disse investeringer. Har tålmodighed for investeringer til at opfylde forventningen, og visdommen at vide præcis, hvordan investeringerne vil opfylde forventningen.

En omtanke eksempel:

Jeg vil hver aktiemarkedet investeringer til at forsyne mig med stadigt stigende kontanter for resten af mit liv. Jeg ønsker min pensionsindtægter investeringer portefølje til at vokse, indtil indkomst fra min portefølje erstatter indkomst fra mit job, når jeg går på Pension.

En tålmodighed eksempel:

Jeg vil gøre kvartalsvise investeringer i hver sikkerhed ejet for at hæve kontanter udbytte leveret af hver aktiemarkedet investeringer. Jeg vil starte med at eje tre selskaber, som vil forsyne mig med kontant udbytte hver måned i året. Jeg vil også tilføje kontant udbytte til de kvartalsvise investeringer. Jeg vil bygge denne aktiemarkedet investeringer pensionsordning, indtil jeg ejer 500 aksjer af alle tre selskaber. Når 500 aktier for hver virksomhed er ejet, vil jeg begynde at investere i tre flere virksomheder. Eje seks virksomheder vil give stigende kontant udbytte to gange om måneden, før jeg går på Pension. Min tålmodighed vil i sidste ende erhverve 12 virksomheder, at give mig med indkomst hver uge i året.

En visdom eksempel:

Jeg vil kun købe de virksomheder, der har en historisk oversigt over at hæve deres udbytte hvert år. Jeg ved, at en lav 2% dividende salgslager ikke er nødvendigvis dårligt. Det betyder, at det pågældende selskab er en vækst bestand, bruger de fleste af sine overskud til at udvide. En vækst bestand gør op for den lavere udbytte udbytte af hurtigere stock påskønnelse på markedet (men virksomheden vil stadig vise en historisk oversigt over at hæve deres udbytte hvert år). Jeg vil sprede i 3 bestande, lige fra get-go, selv om det betyder, jeg starter med så lidt som 5 aktier i hvert selskab. Jeg vil ikke betale Kommissionen-gebyrer. Jeg vil lægge vægt på at øge kontant indkomst betalt mig fra alle mine aktiemarkedet pensionering investeringer.

Jeg vil også: “Lægge mindre vægt på at øge denne uges løn, større vægt på at øge min indtjeningsevnen af den rigtige læsning.” – Donald Laird

For nogle rigtige læsning prøve FORORDET fra bogen «The Stockopoly Plan – investerer for pensionering.» Besøg:

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel enten elektronisk eller på tryk, gratis, så længe forfatter bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen ville være værdsat. Venligst e-mail til mailto:charles@thestockopolyplan.com. (Ordoptælling 533)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.