post

En relativ nyankommen til pensionering plan marked, den SIMPLE IRA kan være en omkostningseffektiv pensionering planlægning alternativ for små arbejdsgivere og deres ansatte.
En simpel IRA plan består af en udsættelse program for støtteberettigede medarbejdere, sammen med obligatoriske bidrag fra arbejdsgiverne. Arbejdsgiver berettiget er defineret som en arbejdsgiver, der har mere end 100 ansatte, der har modtaget mindst $5.000 i kompensation fra arbejdsgiveren i det foregående kalenderår. Arbejdsgiver opretholde en enkel plan kan ikke opretholde nogen kvalificeret anden pensionsordning, hvor medarbejdere i øjeblikket modtager ydelser.
Hvad gør de enkle IRA så attraktivt at virksomhedsejere er deres evne til at udskyde maksimalt ($10.000 for 2006) uden hensyn til medarbejderdeltagelse. Der er ingen ADP test, hvilke grænser, hvor meget en arbejdsgiver kan udsætte baseret på gennemsnitsomkostningerne udsættelser af ikke-meget kompenseret medarbejdere. Også, er der ingen toptunge test som i andre planer kræver bidrag til alle støtteberettigede medarbejdere, når planen anses top tunge.
Medarbejderne er berettiget til at foretage udsættelser, hvis de modtager mindst 5.000 $ i erstatning fra deres arbejdsgiver under de to foregående år og de er med rimelighed forventes at modtage mindst 5.000 $ i erstatning for det indeværende år. Deltagerne kan udskyde op til $10.000 for 2006 med ingen sæt maksimale procentdel af kompensation og vælge at udsætte en bestemt procentsats af kompensation i stedet for en dollar beløb. Derudover vil personer født før 1955 for skatteåret 2006 tillades at bidrage en ekstra $2.500.
Der er en afvejning for at tillade fleksible udsættelser. Arbejdsgiveren er forpligtet til at yde et fuldt optjente bidrag af enten:
• Matchende elektiv udsættelser dollar for dollar op til tre procent eller
• Bidrager to – procent af erstatning til alle berettigede medarbejdere uanset elektiv løn udsættelse (begrænset til den nuværende fælles landbrugspolitik kompensation for år – $220.000 for 2006).
Medarbejdere får lov til at opsige udsættelser til enhver tid i løbet af året og afhængig af bestemmelserne om planen, muligvis eller muligvis ikke igen indlede udsættelser igen samme år.
Være opmærksomme på, at deltagere, der tager udbetalinger fra en simpel IRA før alder 59½ er generelt underlagt samme 10% tidlig tilbagetrækning straf gælder for IRAs. Deltagere, der trækker simpel IRA bidrag i løbet af den toårige periode begynder med deres oprindelige deltagelse dato bliver dog vurderet en 25% strafskat.
En simpel IRA plan distribution kan rullede, at en almindelig IRA konto, men kun efter at medarbejderen har deltaget i den SIMPLE IRA i mindst to år. Husk på hverken IRA aktiver eller nogen andre pensionering ordningens aktiver kan nogensinde blive rullet ind i en simpel IRA.
Denne artikel er beregnet til at give en oversigt over de grundlæggende bestemmelser i SIMPLE IRA planen. For en mere komplet forståelse af denne plan og muligheder for din virksomhed, tale med din bankrådgiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.